Thursday, June 14, 2012

BISKUT RAYA 2013.Biskut Terlaris! CRISPY ALMOND COOKIES

TAHUN LALU2012,tak menang tangan saya ambil tempahan untuk biskut ini.Walaupun ada biskut2 lain yang laris seperti ''Ferrero Rocher'' dll,yang inilah yang paling BEST! dan yang PALING MELETUP!

Mana tidaknya,sepeket kecil di ''Marks & Spencer'' harganya Rm14..Alahai,berapa keping je yg dapat..tapi dalam balang yang saya pasarkan,ada lebih kurang 80 keping! Harga baru Rm30! Boleh jual hingga Rm35,insyaAllah,masih laku,

Untuk menjadi EJEN,saya alu-alukan tempahan yang awal atau beli terus saja.
Nanti saya berikan harga potongan.

Untuk yang nak ''repack'' untuk 'hamper',silakan...pembelian dgn BALANG lebih MENJIMATKAN!

Kita layan dulu gambar biskut ini...

A)BISKUT-BISKUT PREMIUM

CRISPY ALMOND COOKIES(Crunchy Almond)
Pek (A)' Gift pack '
Pek(B) 80pcs
Crispy Almond

A)Harga ''Gift pack'' (Pek A)@ Rm25 (50pcs)
    Harga 12 kotak @Rm23 (50pcs)

B)Harga 1 balang (Pek B):Rm30 (80pcs)
    Harga 12 balang @ Rm27 (80pcs)


CLASSIC CRISPY ALMOND

Yang ni pulak,yg jenis klasik.Macam jumpa kt ''Famous Amos'' shop tu...

Yang di atas ni ''LIMITED EDITION''.Special sikit,siap dgn ''Gift Bag''.
Harga hanya: Rm25
Harga ejen: Rm23 (min 4 pek)
Nak jual lebih pun boleh,hingga Rm28.






HAZELNUT TRUFFLE 

Kalau tak kisah biskut mahal sikit,janji sedap,boleh cuba pula biskut yang ini.Teman saya kata pembuat biskut ni biasa mengambil tempahan di hotel-hotel,jadi 'standard' kesedapannya pun mestilah dikekalkan kualitinya.Di dalamnya terdapat kacang 'Hazel' penuh sebiji..butter yang digunakan juga adalah 'pure anchor butter'.Mmm...patutlah harganya sedikit 'up' dari yang lain.Nak beli & jual sample pun boleh.Hanya Rm1 sepeket..(tak bolehlah 'free' semua kan..)

Harga 1 bekas Rm35
Harga ejen :Rm30

Hazelnut (whole nut) 47pcs
Cantik! Menarik! Pure Anchor butter.
Sample biskut.(Rm1.00 sepeket)

TAT BUNGA

KUIH TAT yang satu ini paling digemari oleh ahli keluarga.Banyak2 balang kuih tat yang ada,yg inilah yang anak2 asyik mengulang membuka balang..mereka pun tahu membezakan rasa,guna marjerin atau ''pure butter ''(anchor).Rasanya yang manis sekadar & pastri yang lazat pasti mampu menjanjikan sesuatu yang terbaik di meja tetamu di hari raya.

Tat bunga (50 pcs)
Harga Jual: Rm35
Harga Ejen: Rm30

B)BISKUT-BISKUT 'FAVOURITE'

Saya namakan 'Biskut Favourite' kerana ianya digemari oleh tetamu & anak-anak.Pembuatan yang tidak begitu rumit dan kos yang tidak begitu tinggi menjadikan biskut2 dalam kategori ini mampu dimiliki oleh kebanyakan pelanggan.

SIPUT SERUNDING
Siput 100 biji (Rm30)


CHOCOLATE CHIP


 'FERRERO ROCHER'
(CHOC NUTTY)


BISKUT CAPUCCINO



BISKUT RED VELVET

Red Velvet (limited Edition)

Coklat Badam (48 biji)


Coklat Blueberry (48 biji)





Biskut:
Harga Jual:Rm26
Harga Ejen: Rm23
Isi kandungan:45-50pcs

Siput Serunding
50 biji (Rm20)
100 biji (30) Harga PROMOSI 


Coklat Raya(Badam /Blueberry)
48 biji (Rm26)
Harga ejen: Rm20 (Promosi utk belian borong)




Jika berminat,anda dipelawa untuk membuat pembelian AWAL sekarang.

Harga postage tambah antara Rm20-Rm30 (melihat kawasan)

Pembelian pukal boleh diuruskan dengan BAS EKSPRES.
Berapa banyak pun,hanya tambah Rm30 (upah drebar bas)



*PENTING! Saya akan menutup tempahan seawal minggu pertama Ramadhan.(10 Ramadhan).
Utk mengelakkan kehabisan stok,sila buat tempahan sekarang.

DEPOSIT 50% -waktu menempah
BAKI 50% -sewaktu pengambilan sendiri
BAYARAN 100% -pembelian 'online' & penghantaran bas ekspress atau pos.
 
Pembayaran penuh diperlukan sblm sebarang penghantaran atau sebelum tempahan disahkan.
Akaun pembayaran : MBB 162021329173 (Rozana Othman)   
Sila sms saya jika berminat utk menjadi pengedar.Duit poket anda pasti bertambah tahun ini insyaAllah.
019-2231442.(Pn Rozana)

1 comment: